Cum sa ai o petrecere de nunta de cinci stele?



Nunta ramane un eveniment foarte important in viata unui cuplu. Din momentul in care a avut loc nunta poti spune ca ai inceput o noua viata, o viata in doi care va fi interesanta si provocatoare pentru ambii parteneri. Un astfel de moment trebuie marcat in mod special, printr-o petrecere perfecta din toate punctele de vedere, la care toata lumea sa se simta bine si sa se distreze. Cum ajungi sa ai o petrecere de cinci stele? E foarte simplu. Incepi prin a alege o locatie deosebita, un salon sau un centru de evenimente care sa poata gazdui cat mai multa lume si care sa aiba si spatiu suficient pentru dans sau pentru miscare in timpul petrecerii. Parcarea privata nu trebuie sa lipseasca, la fel si bucatarii cu experienta si meniurile variate, inspirate din cele mai moderne bucatarii din toata lumea.
Pe langa locatie o petrecere de cinci stele va avea nevoie de muzica live de calitate, asigurata de o trupa cu experienta, de preferat una de coveruri. Trupa de coveruri va avea de fiecare data un playlist cuprinzator, usor de personalizat, vor fi cantate melodii din toate genurile si stilurile, interpretarile vor fi originale si se va putea dansa pe ele pana in zori. O astfel de formatie este si trupa lov -trupa cover pentru nunta, o trupa care incearca de fiecare data sa aduca un show complet la orice eveniment participa. Melodii clasice si moderne, instrumentisti si artisti care stiu foarte bine ce inseamna calitatea interpretarii pentru coveruri, alegeri inspirate pentru o petrecere perfecta, iata ce primesc cei care aleg sa colaboreze cu trupa lov - trupa cover pentru nunta. Trupa LOV ofera servicii complete, de la scena sau sonorizare, la lumini si DJ, artist colaborator folclor si dansatori pentru a anima atmosfera din timpul petrecerii.
Cu o trupa de coveruri mergi la sigur de fiecare data, ai consultanta gratuita si ajutor pe toata durata colaborarii, cele mai moderne sisteme de lumini si sonorizare, dar si un show conceput impreuna cu fiecare client pentru o petrecere de cinci stele plus.
Tematica nuntii este foarte importanta pentru o petrecere reusita. Pe langa muzica si locatie interesanta trebuie sa te gandesti si la tematica petrecerii. In functie de invitati si de preferintele mirilor se pot alege multime de teme, unele cu accente retro, altele futuriste, care se vor reflecta in aranjamente si in decor. In acest fel sala unde se va desfasura evenimentul va arata foarte bine si va fi un mediu perfect pentru o petrecere unica.
In functie de tematica nuntii se aleg si melodii, chiar si locatia, ea este cea care poate influenta desfasurarea petrecerii si care poate aduce si unele schimbari de ultim moment daca ne dorim sa avem o nunta ca in povesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu