7 lucruri ce nu le suport la oameni!

1. Prostia!..nu stiu ce intelegeti voi prin “prostie”, sa te fereasca Dumnezeu de omul prost! Prostia este infinita (toti avem dreptul sa fim prosti dar unii abuzeaza de acest privilegiu). Sa nu ma intelegeti gresit! nu vorbesc de oamenii fara studii, nu ma intereseaza pe mine ca nu stie el ce este “Big Bang” sau unde este Urziceni pe harta..nu la cultura generala ma refer! pot fi si prosti cu studii!..in aceasta categorie mai intra si cei nascuti cu diferite boli (gen cretinism) dar ei au o scuza!!! Oricum..prostia se manifesta sub multe forme!si cum se spune: “in viata asta ca sa fii fericit trebuie sa fii prost!”..la capitolul asta ar fi multe de spus…

2. Barfa!..Aici, in aceasta categorie intram toti! DAR!..si aceasta categorie se imparte in mai multe subcategorii! Sunt persoane care au barfa in sange,care se hranesc cu acest lucru, carora le crapa vena daca nu afla ultima barfa! Despre aceasta categorie este vorba! Acesti barfitori de clasa, scursurile societatii:)),sunt acele persoane care barfesc persoane pe care nici macar nu le cunosc, uneori nici din vedere, ceea ce este foarte grav!! Dar si cei din categoria de care vorbim se impart in 2 sub subcategorii : latratorii (mancatorii de c…t, de care te poti feri usor ca astia miros de la distanta) si parsivii (greii tata) iti trebuie detector pentru astia..ii pui sa sufle in barfitotest!=)) ).

3. Dobitocii!..aici un rol important il are educatia data de parinti! ca sa intelegeti exact..sunt acele persoane care nu au pic de originalitate, care au primit sarcini de la parinti si le-au indeplinit fara sa intrebe macar de ce? acele persoane care nu au avut libertatea de a se exprima primind explicatii gen: ”nu te mai baga tu unde nu-ti fierbe oala”,”nu mai comenta”..”personalitatea?!vrajeala! sa ajunga el om in randul lumii sa aiba bani!”..acesti parinti pur si simplu distrug personalitatea unui copil..isi distrug copilul! Inca ceva,eu,” prin randul lumii” inteleg..sa fii o copie, nicidecum ceva original!

4. Invidia!..ma refer la invidia cauzata de impotenta (boala grea)!

5. Minciuna!..nimanui nu ii place sa fie mintit! Pur si simplu detest sa fiu mintita..sau macar daca sunt mintita sa fiu mintita frumos in asa fel incat sa nu aflu! ceea ce este foarte greu! PS : reactionez urat!=))

6. Ipocrizia!..Ipocrizia este in stransa legatura cu tradarea, fatarnicia, deci lucrurile astea cred ca le detest cel mai mult in viata asta! Dupa parerea mea..este foarte usor sa observi aceasta “calitate” la unele persoane:). Ceea ce este mai grav este faptul ca desi observ chestia asta..nu reusesc sa le ignor total :)

7. Egoismul!..Desi sunt o persoana foarte egoista, nu imi plac egoistii uneori! Chestia asta ma enerveaza in cazul in care..eu am “ajutat” o persoana (adica am lasat egoismul deoparte:P)..iar in momentul cand acea persoana ar trebui sa-mi intoarca favorul..o da de gard! “uita”..acum nu scrie nicaieri ca daca fac un “favor” trebuie neaparat sa mi se intoarca..dar din punct de vedere moral, ar fi mai ok.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu