Top 10 meserii

1. Latrator de foame :) )) meserie bine platita!sporuri de risc!spor de rusine! Pe scurt, ce trebuie sa faci : in primul rand..foamea tata!..2-3 zile inainte de angajare – post negru ! in unele cazuri indicata ar fi si clisma..si nu in ultimul rand..studii, insemnand 2-3 facultati minim!Boala obligatorie: ulcer! Salariul creste in functie de rezistenta..suma minima de la care se pleaca este de 10 ron pe zi..si poate ajunge la mii de euro/mileniu!

2. Frecator de menta! ce sa mai zic de meseria asta..nici macar prezentare nu ii mai trebuie! sporuri peste sporuri..etc! Cerinte: calitatea calitatilor..talentul talentelor : lenea, trebuie sa fii parazit universal ca sa biruiesti, printre altele: multa rabdare, vointa de fier, putere de stat si nu in ultimul rand munca in echipa, care este foarte dificila deoarece: stand degeaba mai transpiri, mai puti :)) intoxicatii mari, balarii dastea. Salarii atractive (de exemplu un parazit sef cu 3 ani vechime ia in jur de 200 ron pe luna!)

3. Biciclist! Grea meserie! cerinte multe! in primul rand se cere vechime si km parcursi si nu in ultimul rand viteza maxima prinsa..si aici sunt mai multe chestii, cum ar fi: viteza maxima prinsa la vale (30km/h), la deal (70km/h), pe timp de ploaie si alte fenomene + detector radar + ochelari de sudura! Bineinteles ca bicicleta mai trebuie si ea vulcanizata (ai injurat-o de mama..parca-i vulcanizat-o!)..salarii mari tata! uriase! 1 euro pe km! Ce ai de facut?! transporti marfuri..frigidere, masini de spalat, aragaze..simplu! de obicei cariera se rezuma la un drum “Bucuresti – Constanta” maxim!:)

4. Betiv profesionist! dura meserie! grea! tura de noapte, sporuri de rusine, de risc! Cerinte: fata de alcolist, avere ioc! (bauta toata), nevasta batuta zilnic (adeverinta de la medicul de familie), ficat terminat (adeverinta medicala), cunoscut de toti barmanii din oras..per total trebuie sa fii ” betiv de clasa” nu oricare! Studii : minim 8 clase! Salariul se plateste in functie de gradul de coma si zilele de spitalizare! de aici se deduce ce trebuie sa faceti! Daca mori in timpul serviciului o sa primesti “Pensie de rusine”, bautura gratis!

5. Bocitor profesionist! asta este o meserie ce necesita mult talent! merge pe chestia: ai talent esti cautat..nu ai?! mori de foame! Se ofera o sansa in viata tinerelor talente si nu numai, stiti vorba :”gaina batrana face supa buna!”..Nu ratati ocazia sa va afirmati!!!Salariul..dupa caz..depinde de eveniment! Mult succes!!

6. Barfitor profesionist! Sa nu o mai lungim..iti trebuie..ani de experienta! trebuie sa stii minimul elementar despre 75% din populatia orasului tau..insemnind (cu ce se imbraca zilnic X,cu cine s-a mai cuplat X, cu cine s-a certat si de ce s-a certat X). Salariu atractiv (in functie de informatia furnizata)! ai un plus daca faci pe “paparazzi”..aduci poze, filmari! (dai dovada de profesionalism)

7. Cocalar sef! Se cauta cocalari! Pentru acest job,calea spre succes o constituie tinuta! Un rol important il au accesoriile accesorizate cum ar fi : lanturile! (grele din aur, masiv de preferat), ochelarii de mafiot si ghiulelele! Nelipsite mai sunt: ciocatele ciocatizate (daca se poate cele din piele de sarpe!), blana de urs, carnea dintre dinti, tricou cu inscriptie “gigolo” si o manea sa moara dusmanii! Astia lucreaza pe gratis..oricum nu trebuie sa le dai tu..ca isi iau ei (fura!) singuri:)))

8. Ghinionist! Angajam ghinionist!:)) cum ar suna?! ei bine..Baselu` s-a gandit si la tine! De acum..s-a inventat postul de “ghinionist”. Cerintele sunt urmatoarele: studii superioare si normal..mult ghinion! Tot ce trebuie sa faci..este sa iti depui CV-ul in care sa relatezi cum te-a urmarit ghinionul. Cel mai ghinionist va fi angajat! Salariu atractiv! Sporuri de handicapat!

9. Anonim! Iti dai seama frate?! cand o sa te intrebe cineva..ce lucrezi prietene?! sunt anonim!! Avantajele serviciului: nu platesti taxe, impozite, etc..iar dezavantajele meseriei sunt: nu se ia nimeni de tine pentru ca tu nu ai cum sa gresesti, nimeni nu iti recunoaste meritele deci pana la urma esti un nimeni! Spor de rusine! :) Salariu mare dar anonim!

10. Kitsch! (chici)..se angajeaza copii! mai pe scurt : toti “pupincuristii” trebuie sa-si depuna CV-ul urgent! Se cere : nonvaloare, cat se poate de putina originalitate, personalitate 0 (zero)..mai pe scurt..credit doar cu buletinul )) Salariu e in functie de valoare dar invers proportional..Succes ! Salariu? era sa uit! meritati?!FARA salariu... prime doar=)))

Alte meserii : Vacar, Piscicultor, Dactar, Laptar, Pitiponc..etc
V-am pupat!